Diagnostika a vitalizace firem a organizací Teorie vitality v podnikatelské a manažerské praxi - Plamínek, Jiří (Grada, 2014)
Uznávaný autor a poradce ve své nové knize vysvětluje dva procesy, které by lídři a manažeři firem a organizací měli bez zaváhání zvládat. Jde o diagnostiku stavu firem a organizací a výběr cílů a metod pro odstraňování zjištěných potíží a využívání skrytého potenciálu.
Keywords: Podnikání a management