Zkroťte trému Průvodce sebevědomým vystupováním - Daníček, Jiří (Grada, 2015)
Chcete, aby vám tréma nebránila ve vystoupení před lidmi? Pak je tato kniha právě pro vás. Je určena všem, které v životě provází tréma a kteří se jí ne a ne zbavit. Známý kouč a trenér přináší nový pohled na vystupování před lidmi. Naučí vás pracovat s vašimi silnými stránkami a cítit se sebejistěji.
Keywords: Psychologie pro každého