Ošetřovatelská péče 2. díl Pro obor ošetřovatel - Burda, Patrik (Grada, 2016)
Učebnice stěžejního předmětu oboru Ošetřovatel. Navazuje na základy ošetřovatelské péče v 1. dílu. Seznamuje žáky s problematikou péče o nemocné při různých onemocněních.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc; Ostatní odborné předměty