Ošetřovatelská péče 1. díl Pro obor ošetřovatel - Burda, Patrik (Grada, 2015)
Učebnice stěžejního předmětu oboru ošetřovatel. Obsahuje základní témata péče o nemocného, jeho pohodlí a potřeby podle vymezených kompetencí ošetřovatele.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc; Ostatní odborné předměty