Úvod do podnikové ekonomiky - Martinovičová, Dana (Grada, 2014)
Kniha se věnuje základním činnostem podniku, jejichž znalost je nutná pro výkon řídicích funkcí. Je určena studentům VŠ a MBA studií, manažerům a podnikatelům. Autoři seznamují s řízením majetku a finančních zdrojů, objasňují ekonomické vazby a zabývají se finančním řízením a investiční činností.
Keywords: Podnikání a management