Malované oblázky - Kubišová, Miroslava (Grada, 2015)
V knížce najdete 30 nápadů na ozdobení obyčejných oblázků s návody, jak použít akvarelové, akrylové, temperové, olejové barvy, barvy na porcelán, práškové barvy, barvy pro malbu na sklo, zlaté linky, plátky "stencil", odstínění obrázků přes šablonu,razítkování, proškrabování, batikování voskem, krakelování, práškové stříbro, bronz, malbu lakem na nehty, různé drátky pro oplétání či zavěšení oblázku.
Keywords: Výtvarné techniky