Československé zbraně ve světě V míru i za války - Francev, Vladimír (Grada, 2015)
Nesmírně poutavá, určitě překvapivá a především donedávna přísně utajovaná historie vývozu čs. zbraní, kterou po dlouholetém bádání v archivech zpracoval náš přední vojenský historik. Text doprovází mnoho, často unikátních, fotografií.
Keywords: Militaria