Háčkovaná ZOO - Bednářová, Lenka (Grada, 2015)
Autorka úspěšné knihy Háčkování předkládá nově 20 podrobných a srozumitelných postupů na zhotovení úžasných háčkovaných zvířátek ze ZOO s krátkou vysvětlující školičkou základů techniky v úvodu.
Keywords: Výtvarné techniky