Online závislosti - Blinka, Lukas (Grada, 2016)
Kniha nabízí psychologický pohled na fenomén závislostí, které se pojí s používáním internetu. Čtenáři zde najdou odpovědi na základní otázky: Co jsou nelátkové závislosti? Proč se internet stal významným faktorem vzniku závislosti? Které skupiny lidí ohrožuje? Jaké jsou možnosti prevence a léčby?
Keywords: Internet, komunikace, sítě; Psychologie odborná