EKG pre záchranárov nekardiológov - Bulíková, Táňa (Grada, 2014)
Kniha je určená záchranárom, lekárom RZP a študentom. Algoritmus postupu je pre špecifické okolnosti na mieste zásahu trochu odlišný od natáčania a interpretácie klasického EKG. Publikácia vo slovenskom jazyke.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Kardiologie, angiologie; Záchranář