Standardizovaná terminologie pro ošetřovatelskou diagnózu - Archalousová, Alexandra (Grada, 2015)
Publikace slouží k lepší orientaci v problematice ošetřovatelské diagnostiky a analyzuje prioritu současného ošetřovatelství - efektivní diagnostický proces a jednotnou terminologii.
Keywords: Teoretické obory