Textilní šperky a doplňky - Kielbusová, Marie (Grada, 2015)
Autorka odhaluje nové výtvarné techniky práce s odstřižky látek tvarované ručním šitím a vatelínem, zdobené drátky, a korálky. Takto lze pak vyrobit náhrdelníky, náušnice, brože, spony a další doplňky.
Keywords: Výtvarné techniky