Lékařská etika - Šimek, Jiří (Grada, 2015)
První komplexní monografie o lékařské etice u nás! První část popisuje lékařskou etiku v současné filozofii, druhá uvádí její obecné pojetí a třetí aplikuje obecné teze na konkrétních tématech.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Jazyky, komunikace, etika