Jak jednoduše meditovat každý den Snadná cvičení pro dosažení klidu, zdraví a jasné mysli - Harrison, Eric (Grada, 2014)
Díky meditačním a mindfulness technikám dosáhnete vnitřního klidu a spokojenosti, budete trpělivější, kreativnější a zdravější, více toho stihnete a užijete si každý okamžik dne. Nabízíme vám 10 nejosvědčenějších meditačních cvičení a více rychlých meditací, které můžete provádět kdykoliv během dne.
Keywords: Harmonie těla a duše; Mindfulness