Vyvýšené záhony Jak naplánovat, postavit, správně naplnit, co do nich zasadit a mnoho dalšího - Kampas, Doris (Grada, 2021)
Vyvýšené záhony jsou skvělé! Nabízejí dvakrát až třikrát větší úrodu než stejně velký běžný zahradní záhon. Jak je to možné? S pěstováním totiž začínáte výrazně dříve a sklízet můžete po celou zimu. Navíc vás nebudou obtěžovat škůdci. A časová náročnost? Méně než jedna hodina týdně.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Zahrada