Hvězdy odvedle a jejich stopy nejen v českém filmu - Rohál, Robert (Cosmopolis, 2014)
Určitě je znáte z filmového plátna, divadelních prken nebo televizních obrazovek. Připomeňte si hvězdy, které září nebo zářily v českých, slovenských nebo ještě československých filmech, v ostře sledovaných televizních seriálech a v dnes již legendárních "slovenských pondělcíchh". Začtěte se do medailonků známých slovenských herců, kteří zanechali v srdcích českých diváků nesmazatelnou stopu.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy