Můj kamarád skřítek Vítek Chytré čtení - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2014)
Pojďte si hrát se skřítkem Vítkem! Interaktivní knížka s řadou úkolů vtáhne děti přímo do děje a naučí je přemýšlet. S Vítkem se nikdo nikdy nenudí!
Keywords: Pohádky; První čtení