Krize a krizová intervence - Špatenková, Naděžda (Grada, 2017)
​Co je to krize? Co lidé v krizi prožívají? Kdo, a hlavně JAK jim může pomoci? To jsou základní otázky, na něž renomovaní čeští autoři hledají odpovědi. Pokusili se identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a provázet tak klienta jeho krizí.
Keywords: Psychologie odborná