Agresivita a kriminalita školní mládeže 2., aktualizované a rozšířené vydání - Martínek, Zdeněk (Grada, 2015)
Jak je možné, že to, co v chování dětí bylo před dvaceti lety nepředstavitelné, se dnes stává normou? Renomovaný český autor seznamuje odbornou i laickou veřejnost s druhy, příčinami a důsledky agrese, se kterými se lze setkat ve školním prostředí, a aktuálně se zabývá také novými fenomény patologického chování dětí, jako je kyberšikana.
Keywords: Pedagogika; Speciální pedagogika