Od jeskyně ke katedrále Příručka pro hravé architekty - Šefců, Ondřej (Grada, 2014)
Chcete vědět, jak vznikla klenba, k čemu sloužily megalitické stavby nebo proč je na Ještědu raketa? Komiksové příběhy v této knížce popisují významné chvíle v dějinách architektury tak, jak to nenajdete ani v těch nejobjemnějších knihách. Na kresbách si malí i velcí čtenáři ukážou různá období a architektonické slohy. Knížka vás zábavnou formou vtáhne do úžasného světa architektury.
Keywords: Komiksy; Encyklopedie a naučná; Architektura