Nápady do zahrady Postupy krok za krokem, které zvládnete sami - Zeman, Pavel (Grada, 2014)
Vyzkoušejte si jednoduché postupy na výrobu pergoly, dětské houpačky, zahradního stolu nebo jen krmítka a budky pro ptáky. Návody jsou jednoduché a zdokumentované na fotografiích krok za krokem. Při troše zručnosti je zvládne opravdu každý.
Keywords: Hobby