Dokonalý život Být průměrný není normální - Vosoba, Pavel (Grada, 2014)
Nechte se strhnout ostrými dialogy a dějem neobyčejného příběhu mladého Richarda Drakina a zkušeného Johna Rocka, kteří vás zavedou do různých koutů světa, k výjimečným lidem, jejichž osudy změní váš život a pomohou vám najít správnou cestu k osobnímu úspěchu a štěstí.
Keywords: Česká současná beletrie