Perimetrie - Skorkovská, Karolína (Grada, 2015)
Kniha, která na našem knižním trhu dosud chyběla, je určena pro oftalmology a optometristy. Srozumitelnou a názornou formou popisuje principy perimetrie, statické perimetrie a další nové metody, jako je modrožlutá perimetrie, FDT perimetrie, pupilární kampimetrie aj.
Keywords: Oftalmologie, ORL; Optometr