Úvod do studia práva 2. vydání - aktualizované dle nového občanského zákoníku - Spirit, Michal (Grada, 2014)
Nové vydání je aktualizováno s ohledem na nový občanský zákoník platný od roku 2014. Největších změn doznala oblast procesního práva. Novinky se promítly i do definování veřejného a soukromého práva a do problematiky subjektů právních vztahů, závazkových a věcněprávních vztahů.
Keywords: Ekonomie; Právo