Síla slov Naučte se používat slova ke svému prospěchu - Klingerová, Anne, Sharon (Alferia, 2015)
Slova v sobě mají ohromnou sílu! Naučte se používat jejich moc ke svému prospěchu. Každé slovo má dopad na váš život. Použijte správná slova ve správnou chvíli a dopomozte se jimi ke svým cílům.
Keywords: Harmonie těla a duše; Štěstí a pozitivní myšlení