Zemědělské stavby základy navrhování - Sýkora, Jaroslav (Grada, 2014)
Přehledné základy návrhu zemědělských staveb jsou náplní knihy Jaroslava Sýkory. Je doplněna mnoha kresbami a tabulkami, které přehlednost knihy ještě vylepšují. Pokud potřebujete navrhnout stavby pro skot, prasata, slepice či kozy, jejich ustájení a sklady krmiva, najdete je v této publikaci.
Keywords: Stavebnictví