Protetika III 4., přepracované a rozšířené vydání - Strub, Rudolf, Jörg (Grada, 2016)
Komplexní učebnice v oboru, která na našem trhu chybí několik desítek let. Překlad již 4. vydání úspěšné knihy, kterou v německém originále vydalo nakladatelství QUINTESSENZ. Kniha ve třech dílech je určena jak studentům medicíny a lékařům stomatologům, tak zubním technikům a protetikům.
Keywords: Stomatologie