Slovník speciálněpedagogické terminologie Vybrané pojmy - Kroupová, Kateřina (Grada, 2016)
Více než tisícovka hesel slovníku zachycuje soudobý stav speciální pedagogiky a seznámí vás s nejdůležitějšími pojmy oboru. Najdete zde odborně definované, ale zároveň srozumitelně vysvětlené klíčové termíny a jejich anglické ekvivalenty.
Keywords: Speciální pedagogika; Slovníky