Intenzivní medicína na principech vnitřního lékařství 2., doplněné a přepracované vydání - Zadák, Zdeněk (Grada, 2017)
Téměř po 10 letech vychází zcela přepracovaná vynikající publikace, která získala četná odborná ocenění. Je určena intenzivistům, internistům, lékařům emergency oddělení a lékařům všech spolupracujících oborů.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Interna