Novinky v digestivní endoskopii - Špičák, Julius (Grada, 2015)
Vysoce odborná postgraduální publikace našich předních odborníků. Témata zahrnují technologické novinky a vývoj a použití endoskopie v základních klinických situacích. Kniha je díky vysoké domácí úrovni oboru srovnatelná se světovou špičkou.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie