Řezbářské řemeslo - Minář, Marek (Grada, 2021)
Nová rozšířená kniha o řezbářství je zaměřena zejména na řemeslnou technologii. Autor využil svých čtyřicetiletých zkušeností, které nasbíral při své práci, a v knize uvedl nejen všechny základní pracovní postupy pro začínající i pokročilé řezbáře, ale také mnohé náročnější techniky.
Keywords: Řemesla