Mrtví kráčí po zemi: Život v ráji - Martin, Štefko (Golden Dog, 2017)
Ještě než Kovboj potkal Em, ještě než došel na konec svojí cesty a posadil se vedle Stephena Kinga, dorazil na místo, které na první pohled vypadalo jako dokonalý ráj na zemi. Může existovat ráj, když mrtví kráčí po zemi?
Keywords: Horory