Sportovní výživa Třetí, doplněné vydání - Clark, Nancy (Grada, 2014)
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha Sportovní výživa od Nancy Clarkové je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
Keywords: Fitness a kondice