Pravidla pozitivního sobectví - Dombrovská, Michaela (Grada, 2014)
Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! Podstatou je myšlenka, že abychom se mohli zabývat světem kolem, musíme se nejprve postarat sami o sebe. Díky knížce, která staví na pozitivní psychologii, si srovnáte priority, zlepšíte své vztahy a vykročíte za splněním svých snů.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení