Ekonomie bez mýtů a iluzí Co říká pravice a levice a jak je to doopravdy - Urban, Jan (Grada, 2014)
Každodenní vyjádření politiků a médií k ekonomickým otázkám znějí přesvědčivě a v souladu s intuicí. Nejde však jen o ekonomické mýty a iluze? Srozumitelná a čtivá kniha je určena všem lidem, kteří se chtějí orientovat v ekonomicko-politických názorech a nespokojují se s jednoduchými a populistickými řešeními.
Keywords: Ekonomie