Mezi indiány Dcera náčelníkova - Válková, Veronika (Bambook, 2017)
Báru tentokrát čekají úžasná dobrodružství - zajetí indiány, strach o holý život, velmi nečekaná zjištění o životě indiánů, obavy, zda nepotká sebe samu a překvapivé rozuzlení jedné záhady.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy