Boj o Ameriku Nečekané setkání - Válková, Veronika (Bambook, 2016)
Zcela nové příběhy z historie, kdy za sedmileté války válčily Francie a Británie i v Severní Americe. Bára se ocitne mezi indiány a zažije další úžasné dobrodružství.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy