Svatý Václav Vraždou to nekončí - Válková, Veronika (Bambook, 2015)
Legendu o svatém Václavovi zná snad každé dítě školou povinné. Byl Václavův bratr Boleslav opravdu bratrovrah? Legendy se shodují v tom, že to nebyl on, kdo zasadil Václavovi smrtelnou ránu... Naštěstí se u toho nachomýtla Bára jako očitá svědkyně, takže může do věci konečně vnést jasno!
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy