Autobusy Karosa 700 historie, vývoj, technika, modifikace - Harák, Martin (Grada, 2014)
Hranaté autobusy Karosa řady 700, které začaly začátkem osmdesátých let nahrazovat starší vozidla typů Škoda 706 RTO či Karosa Š 11, mají v historii české, ale i slovenské veřejné dopravy nezastupitelné místo. Na autobusových nádraží jich stály desítky. S autobusy veřejné dopravy, ale i dalšími aplikacemi tohoto vozidla vás seznámí tato publikace.
Keywords: Retro