Leonardo da Vinci Úsměv Mony Lisy - Válková, Veronika (Bambook, 2015)
Chcete-li konečně spolu s Bárou rozluštit tajemství, koho doopravdy Leonardo da Vinci portrétoval jako Monu Lisu, pusťte se do čtení!
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy