Trojská válka Poseidónův hněv - Válková, Veronika (Bambook, 2014)
Chtěli byste se jen na chvilku podívat do historie a zažít to, co v dané době zažívali naši předkové? A víte, jak to bylo ve skutečnosti s trojským koněm? Ponořte se s Bárou do minulosti a zažijte napínavá dobrodružství, při nichž prozkoumáte dějiny.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy