Zvládání problémových situací se seniory nejen v pečovatelských službách - Hauke, Marcela (Grada, 2014)
Kniha čtivým způsobem popisuje zvládání problémového chování seniorů, ale i dalších problémových situací, se kterými se setkávají zaměstnanci zejména v pečovatelských službách při zajišťování péče seniorům v jejich domácím prostředí.
Keywords: Ostatní lékařské obory