Septické stavy v intenzivní péči ošetřovatelská péče - Streitová, Dana (Grada, 2015)
Publikace představuje souhrn poznatků a zkušeností, které je nutné implementovat do klinické praxe v rámci prevence septických stavů.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Ošetřovatelství - klinické obory