Hugo idolem - Zett, Sabine (Bambook, 2014)
Zamilovali jste si potrhlého Huga a jeho stejně potrhlého kamaráda Nika? Vítejte u třetího dílu knižní série, ve kterém se tentokrát všechno točí okolo holek. Neškodné kamarádství, nebo láska? Jak to ty holky vlastně vidí? A Hugo? Nezamiloval se snad?Humorné zápletky, skvělé ilustrace a pocity, které zná každý puberťák.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy