Háčkovaný betlém - Bednářová, Lenka (Grada, 2016)
Uháčkovaný betlém bude nejen nádhernou vánoční dekorací, ale jednotlivé postavičky a zvířátka mohou posloužit jako originální dárky. Kniha obsahuje 14 popisů háčkovaných figurek spolu se stručnou kreslenou školičku pro začátečníky.
Keywords: Výtvarné techniky