Háčkování 2 zvířátka, květiny, doplňky - Bednářová, Lenka (Grada, 2014)
Kniha úspěšné autorky a známé propagátorky znovuobjevené techniky háčkování v novém pojetí obsahuje původní originální popisy na háčkování hraček a jiných drobností jako jsou zvířátka, květiny, jídlo, šperky a praktické doplňky.
Keywords: Výtvarné techniky