111 her pro atraktivní výuku němčiny - Hladík, Petr (Grada, 2014)
Chcete vést výuku německého jazyka hravou a nenásilnou formou? Docházejí vám nápady, jak žáky zaujmout a udržet jejich pozornost? Inspiraci naleznete v knize 111 her pro atraktivní výuku němčiny, která je určena všem učitelům a lektorům německého jazyka.
Keywords: Němčina; Pedagogika