Tatra 805 historie, takticko-technická data, modifikace - Frýba, Jiří (Grada, 2014)
Kniha vás seznámí s celkovou situací motorizace v Československu po druhé světové válce, se všemi peripetiemi vývoje Tatry 805, nabídne rovněž podrobný přehled různorodých vojenských i jiných aplikací tohoto vozu. Výklad doplňuje množství technických údajů a dosud nikde nepublikovaných fotografií, včetně unikátních technických výkresů.
Keywords: Retro