Psychologie a komunikace pro zdravotnické asistenty - 4. ročník 2., přepracované a doplněné vydání - Kelnarová, Jarmila (Grada, 2014)
Kniha zpracovává problematiku verbální a neverbální komunikace a věnuje se psychologii v zdravotnické a sociální oblasti a jejímu využití ve zdravotnických profesích. Získané poznatky lze využít při jednání s nemocným i s rodinou, při zvládání konfliktů, sdělování informací i edukaci nemocného.
Keywords: Psychologie a komunikace