Trénink mistrů improvizace - Vasquez, Martin (Grada, 2015)
Přinášíme vám hry k tréninku improvizace v mluveném projevu, prezentacích, ve veřejném vystupování a v mezilidské komunikaci. Tuto knihu jistě ocení všichni fanoušci improvizace, ale i ti, kteří veřejně vystupují, pracují v kreativních profesích, vyučují nebo lektorují, a studenti uměleckých škol.
Keywords: Psychologie pro každého; Prezentace